Navigatie

Wat goed dat je meer wilt weten over jouw privacy op onze website. Uiteraard doen wij er alles aan om het aankoop- en betaalproces voor jou zo duidelijk en veilig mogelijk te maken. We gaan dan ook zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om en verwerken deze in overeenstemming met de Europese privacy wetgeving: de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Wil je meer van ons privacybeleid weten, of heb je een klacht? Je kunt ons altijd bereiken via deze contactgegevens:

Mail: info@welovehappybabies.com
Ankersmidplein 119
1506 CK Zaandam

Wat wij belangrijk vinden

We willen je altijd de best mogelijke ervaring bieden. Wat we daarbij belangrijk vinden:

  • Winkelen in onze webshop moet leuk zijn. Dat moet het ook blijven, en daar werken we iedere dag voor. Voor het optimaliseren van onze webshop kunnen we gebruik maken van anonieme gegevens.

Wil je weten hoe wij omgaan met de verzamelde informatie? Lees dan verder.

Waarvoor gebruiken we je persoonsgegevens?
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens om de levering van onze diensten zo snel en gemakkelijk mogelijk te maken. Heb je een veiling gewonnen? Dan zal We Love Happy Babies je persoonlijke gegevens alleen met externe partijen delen die zijn betrokken bij het uitvoeren van jouw arrangement.

Heb je een product gekocht, dan kun je het afleveradres bij de bestelling doorgeven.

Wij verkopen je gegevens niet door aan derde partijen, maar we moeten om onze business goed te kunnen uitvoeren je persoonsgegevens delen met onze leveranciers.

Je kan daarom ook worden benaderd door andere onderdelen van onze onderneming. Natuurlijk handelen we daarbij altijd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Direct marketing en nieuwsbrieven
Op basis van de gegevens die je met ons deelt, laten we je gepersonaliseerde aanbiedingen zien op onze website, onze app of op de websites en social media van derde partijen. 

De We Love Happy Babies nieuwsbrief ontvang je als je een account bij ons hebt aangemaakt. Wil je deze niet meer ontvangen? Dan kan je je afmelden.

Gebruik van cookies
Cookies zijn kleine tekstbestandjes die een website op jouw computer, telefoon of tablet achterlaat. We Love Happy Babies gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken. Ook derden plaatsen cookies. Op deze manier kunnen wij en derden jou, op basis van je interesses, advertenties tonen. Je kunt cookies verwijderen of weigeren via de webbrowser. Maar let op, als je cookies weigert, is het mogelijk dat bepaalde diensten van Wie Love Happy Babies voor jou niet meer beschikbaar zijn.

Data Management
We willen jou als klant graag kunnen herkennen. Aan je account wordt daarom een uniek nummer toegekend. Na het accepteren van de cookies, kunnen we je voortaan herkennen: of je nou via de website, de mobiele app of de mobiele website naar onze veilingen gaat. Ook kunnen we je gerichtere advertenties laten zien van veilingen die bij jouw interesses passen.

Facebook, Instagram en Twiter
Iets leuks gekocht en wil je dit aan iedereen laten zien? Deel deze dan op Facebook, Instagram en Twitter via de deelknoppen. De knoppen werken door middel van een code die wordt aangeleverd door Facebook, Instagram en Twitter. Deze code plaatst onder andere een cookie op jouw computer, telefoon of tablet. De cookie maakt het mogelijk om jouw veiling te delen. Accepteer je geen cookies, dan werkt deze functie ook niet.

Wil je weten wat er met jouw persoonsgegevens gebeurt als je deze social media-knoppen gebruikt? Lees dan de privacyverklaring van Facebook, Instagram enTwitter (deze kan regelmatig wijzigen).

https://nl-nl.facebook.com/about/privacy

https://twitter.com/privacy

Ook delen we jouw e-mailadres (gehasht) met Facebook en Google Adwords, zodat we je ook daar gerichte advertenties kunnen tonen.

Betalen
Heb je artikelen gekocht? Dan betaal je deze altijd in een beveiligde betaalomgeving. Je gegevens worden alleen gebruikt om de betaling aan de gekochte items te koppelen.

Ben je dan alsnog vergeten te betalen, dan sturen we de openstaande betaling naar Intrum Justitia, een incassobureau. Zij zullen de vordering bij je innen. Hier hebben zij enkele gegevens van het dossier voor nodig (naam, adres, telefoonnummer en het ordernummer van de gekochte artikel). Die gegevens worden dan gedeeld met Intrum Justitia.

Klantenservice
Neem je contact op met onze klantenservice, dan wordt een notitie van het gesprek bewaard. Zo kunnen we later altijd terugzien waar het contact over ging. Als we het gesprek opnemen voor training- en kwaliteitsdoeleinden, melden we je dat vóór het telefoongesprek. Opnames worden 2 weken bewaard en daarna verwijderd.

Ben je ontevreden over de dienstverlening door We Love Happy Babies? Stuur ons gerust een e-mail en dan komen wij er samen wel uit,

Dan is het mogelijk om je klacht in te dienen bij de Europese geschillencommissie via http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Beveiliging 
Alle gegevens die jij met ons deelt, worden door ons beschermd met technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen. Onze medewerkers weten dat persoonsgegevens vertrouwelijk moeten worden behandeld. Dat zelfde geldt voor de aanbieders en andere partijen die we inschakelen om onze dienstverlening aan jou mogelijk te maken. Ook zij worden door ons gecontroleerd of zij voldoende beveiligingsmaatregelen hebben getroffen.

Ondanks de beveiligingsmaatregelen die we hebben genomen, kan het ook bij ons soms misgaan. Bij We Love Happy Babies weten wij hoe we moeten handelen. Als er gevaar is, dan zullen we je daarover direct informeren. En natuurlijk melden we een datalek, ook als dat voor jou niet direct een gevaar oplevert, altijd direct bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hyperlinks
Voor jouw gemak hebben wij op onze website hyperlinks opgenomen naar websites van derden. Houd er rekening mee dat als je deze websites bezoekt, het privacybeleid van deze derde partijen van toepassing is. En niet die van We Love Happy Babies. Dit geldt voor alle activiteiten die je op deze websites verricht en de informatie die je daar openbaar maakt.

Inzage en aanpassingen van jouw gegevens
Wil je weten welke gegevens We Love Happy Babies van jou heeft? Dat kan! Wil je je gegevens verwijderen? Stuur ons een e-mail via
info@welovehappybabies.com​

Bewaartermijn: We bewaren je gegevens zolang als nodig. 

Contact
We Love Happy Babies kan dit privacybeleid aanpassen. Deze aanpassingen worden op onze website bekend gemaakt. Ons advies, check regelmatig dit privacy statement.


Heb je nog vragen over ons privacybeleid? Stuur een email naar info@welovehappybabies.com​ We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Versie 2018

 

© 2017 - 2018 We Love Happy Babies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.